vion.

visionary

thinking.

Impressum.

vion gmbh

vion – vision one invest
hafferlstrasse 7,
4020 linz, austria

telefon: +43 (0) 664/ 9638511
mail: office(at)vion-invest.com
web: www.vion-invest.com

Firmenbuchgericht: Landesgericht für ZRS Linz
Firmenbuchnummer: FN 454304w
UID-Nummer: ATU 71463301

Kammer/Berufsverband: Wirtschaftskammer Österreich, Fachverband Finanzdienstleister, Wiedner Hauptstraße 63, A-1045 Wien, www.wko.at
Glavna poslovna dejvnost: obrtno premoženjsko svetovanje v skladu z § 136a GewO

Posrednik viona GmbH prinaša kot samostojni obrtnik naložbe in storitev upravljanja portfelja, das Platzierungsgeschäft in naložbeno svetovanje o finančnih instrumentih (npr. Investicijski skladi), izključno za račun in pod odgovornostjo Partner Banke AG, Goethestraße 1 a, 4020 Linz, kot pogodbeno vezanega posrednika v skladu z §§ 1 Z 20, 28 WAG in so v vpisani FMA register. Splošna opozorila in informacije Partner Banke AG, kot tudi o vaših izdelkih in storitvah najdete na www.partnerbank.at.

Pomembno opozorilo: Posrednik je od Banke ločeno in samostojno podjetje. Ne ukvarja se s podružnicami, poslovalnicami ali zastopništvi Banke. Posrednik ne bo nikoli sprejel denarnih sredstev od stranke –  niti za posredovanje  Banki ali stranki.

 

impresum v skladu z § 24 medieng kot tudi informacije o ponudniku v skladu z § 5 abs 1 e-commerce-zakon.

Izdajatelj in lastnik medija:

vion GmbH

Direktor:

Manuela Dorn,
Ing. Martin Nečas

obrazložitev o osnovni vsebinski smeri
  • Informacije o podjetju vion GmbH
  • Informacije o o produktih in storitvah, ki jih ponuja vion
  • Informacije o splošnih temah; predvsem o naložbah kot so investicijski skladi in zlato
Pravno obvestilo (izjava o omejitvi odgovornosti)

vion GmbH nenehno preverja in posodablja informacije na svoji spletni strani. Kljub skrbi so se lahko v tem času podatki spremenili. Zaradi tega ne prevzemamo odgovornosti za aktualnost, pravilnost in popolnost predloženih informacij. Poleg tega družba vion GmbH ne prevzema nobene odgovornosti za neposredno ali posredno škodo ali posledično škodo kakršnekoli vrste in iz kakršnega koli pravnega razloga , tudi takrat, ko je to rezultat dostopa do spletne strani ali njene uporabe, zlasti ko pride do okužbe računalniškega okolja z virusi ali z uporabo ponujenih informacij na spletni strani. Enako velja tudi za vse druge (notranje in zunanje) spletne strani, na katere napotuje hiperpovezava. Povezovanje s tovrstnimi spletnimi mesti je na lastno odgovornost.

Podjetje vion GmbH ni odgovorno za vsebino takšnih povezanih spletnih strani niti za njihovo aktualnost, pravilnost, popolnost ali skladnost s pravom. Povezave do zunanjih spletnih strani tretjih oseb so na voljo za dodatno storitev, vendar niso podvržene nadzoru vion GmbH.

Spremembe

Poleg tega si vion GmbH pridržuje pravico do sprememb ali dopolnitev posredovanih informacij. vion GmbH ne uporablja svojih spletnih strani, da vam ali tretjim strankam nudi naložbeno svetovanje ali druga priporočila. Materiali, ponujeni na teh spletnih straneh, predstavljajo zgolj splošne informacije in niso zanesljiva podlaga za naložbe in druge odločitve v zvezi s finančnimi storitvami. Zlasti ne nadomestijo svetovanja o upravljanju premoženja. Pred odločitvijo o investiciji, kontaktirajte svojega svetovalca.

Vsebina in struktura spletnih strani podjetja vion GmbH sta zaščitena z avtorskimi pravicami. Za razmnoževanje informacij ali podatkov podjetja vion, zlasti za uporabo besedil, delov besedila ali slik, je potrebna predhodna privolitev viona.

ombudsman za pritožbe

A-4020 Linz, Hafferlstrasse 7
Tel.: +43 664 / 9638511
Mail: office(at)vion-invest.com

Webmaster:

Matthias Wolfgruber, Klaus Peternel