Career.
Visionary
thinking.

Kariera.

Kariera je v finančni industriji velik izziv, vendar ga, s pravim znanjem in vložkom, lahko vsak premaga. Bistvena sestavina uspeha viona je dobro in kvalitetno usposabljanje, katerega mora opraviti vsak samostojen poslovni partner.

Še posebej v tako razburljivi in zahtevni industriji kot so finančne storitve, je bistveno, da je znanje dobro podkovano in vedno aktualno.

Ravno v času hitrih sprememb gospodarskega okolja in znatnih sprememb pravnih temeljev v panogi, je za trajnost poleg dobrega znanja potrebno tudi konstantno razvijanje nujno potrebnih temeljev.

Step 1
obisk temeljnih seminarjev

Temeljni seminarji so namenjeni vsem tistim, ki jih zanima kariera v podjetju vion in poklicno področje finančnega svetovalca. Cilj tega dvostopenjskega usposabljanja je približati področje prodkutov in bistveno znanje know how našega podjetja in trga.

Step 2
Usposabljanje za svetovalca upravljanja premoženja

Usposabljanje za premoženjskega svetovalca je primerljivo z mojstrsko diplomo obrtnika finančne panoge. To usposabljanje poteka v tesnem sodelovanju s strokovnimi odbori. S tem usposabljanjem je zagotavljeno, da naši poslovni partnerji razpolagajo s pravim know how znanjem in da naše stanke venomer uživajo strokovno svetovanje.

Step 3
opravljanje poklica

Po uspešnem usposabljanju in izpitu za investicijskega svetovalca kot tudi povezavi pri ustreznih uradnih organih so sedaj odprti vsi vidiki opisa delovnega mesta. Vendar pa so naši neodvisni poslovni partnerji še naprej dolžni nenehno razvijati svoje strokovno znanje in osebnost.

Be part of it.
prijavite se tukaj
Mehr lesen

mission statement.

Živimo prihodnostno usmerjen koncept Privatnega bančništva in vidimo našo misijo v tem, da za naše poslovne partnerje postavimo tiste glavne stebre , ki so potrebni za kvalitetno in ustrezno svetovanje vlagatelju s poudarkom na dolgoročni izgradnji premoženja. Kot specialisti za naložbe lahko vsakemu tipu stranke ponudimo individualne rešitve in možnosti.

Napredno in sodobno delovanje je pri nas vedno v ospredju, vendar vedno v skladu z odgovornostjo, zanesljivostjo  in transparentnostjo. Poudarek je na kakovostnem izobraževanju in nadaljnjem usposabljanju kot tudi trajnostni izbor in redna optimizacija produktov ter portfeljev. Vse to se mora prilegati v skladen in k strankam usmerjen splošen koncept, ki nikoli ne sme prestavljati kompromisa.

Podjetje vion – vision one invest – je aktivno v Avstriji, naši samostojni poslovni partnerji, ki delujejo pod odgovornostnim okriljem Partner banke AG, pa poleg tega tudi večih državah Srednje Evrope, tam kjer sme delovati Partner bank AG.