vion.

visionary

thinking.

podjetje.

vion – vision one invest – stoji skupaj z njenimi samostojnimi poslovnimi partnerji v večih evropskih državah pri finančnih vprašanjih za vas na voljo.

Vion GmbH je skupaj s samostojnimi poslovnimi partnerji dejaven v Avstriji, na Češkem, na Slovaškem in v Sloveniji. Posredovanje pri upravljanju premoženja in naložbe v plemenite kovine so osnovno področje družbe.

Vizija in duh , s katerim je bilo podjetje vion – vision one invest ustanovljeno, pomembno prispeva k pravočasnemu prepoznavanju procesov sprememb in sprejemanju potrebnih korakov za prihodnostno usmerjeno delovanje. To je vedno v središču  nenehnih sprememb, ki so podvržene mednarodnemu trgu.

Samostojni poslovni partnerji, ki morajo končati izobraževanje kot tudi nadaljnje usposabljanje, so vedno osredotočeni na naložbeno in investitorju primerno svetovanje in izbiro izdelka ter stojijo stranki, v osebnem svetovanju pri dolgoloročni gradnji premoženja, najboljše možno ob strani.

Kljub čedalje večji internacionalizaciji in globalizaciji, se sedež družbe vion v Grazu, Avstriji nahaja v mestu, ki je v podjetju globoko zakoreninjeno.

Enkrat na leto zbere vion, na internacionalnem vion-kongresu, najpomembnejše odločevalce in zastopnike finančnih hiš. Vionu takrat uspe postati središče mednarodne finančne industrije.

management & team.

manuela dorn
managing director
ing. martin nečas
managing director
birgit karl
office management
matthias wolfgruber
communications & events
klaus peternel
communications & events
Nas želite kontaktirati? Stopite z nami v kontakt preko formularja!
Mehr lesen

Mission Statement.

Živimo prihodnostno usmerjen koncept Privatnega bančništva in vidimo našo misijo v tem, da za naše poslovne partnerje postavimo tiste glavne stebre , ki so potrebni za kvalitetno in ustrezno svetovanje vlagatelju s poudarkom na dolgoročni izgradnji premoženja. Kot specialisti za naložbe lahko vsakemu tipu stranke ponudimo individualne rešitve in možnosti.

Napredno in sodobno delovanje je pri nas vedno v ospredju, vendar vedno v skladu z odgovornostjo, zanesljivostjo  in transparentnostjo. Poudarek je na kakovostnem izobraževanju in nadaljnjem usposabljanju kot tudi trajnostni izbor in redna optimizacija produktov ter portfeljev. Vse to se mora prilegati v skladen in k strankam usmerjen splošen koncept, ki nikoli ne sme prestavljati kompromisa.

Podjetje vion – vision one invest – je aktivno v Avstriji, naši samostojni poslovni partnerji, ki delujejo pod odgovornostnim okriljem Partner banke AG, pa poleg tega tudi večih državah Srednje Evrope, tam kjer sme delovati Partner bank AG.